Rólunk


Harruckern Táncegyüttes. A Gyalog László művészeti vezető és Horváth Péter tánc pedagógus/koreográfus által vezetett tánccsoport. Zsótér Béláné a viseletek gyűjtője, azok gondviselője és a táncosok segítője („mindenki” Incike nénije).


A Harruckern Táncegyüttes 2009. január 1-jén alakult meg. Tagjai az Alapfokú Művészetoktatási Intézményegység Néptánc Táncszakán tanuló továbbképzős táncosokból és amatőr művészekből áll. Intézményünk célja a hagyományőrzés, az alkotó hagyományőrzés, a közösségépítés, szórakoztatás és művelődés. További célul tűztük ki, hogy az együttes repertoárja egyéni arculattal rendelkezzen és szerepeljenek benne a Körösök-völgyének helyi sajátos tánchagyományai is.

Hagyományőrzés, Közösségépítés, Szórakoztatás és Művelődés mindenek felett!

 

Sziasztok itt egy kis ízelítő a táncunkból. Remélem tetszeni fog. Több fellépésből, rendezvényből összeállított bemutatkozó videó.
EZEN a linken megtekinthetitek a videóthttps://www.youtube.com/watch?v=Wk3czoOCoSU
 

Kicsiknek, nagyoknak, kezdőknek, haladóknak egyaránt kellemes időtöltést jó szórakozást tud nyújtani a Harruckern táncegyüttes. Ez nem csoda, hisz ezen a napon is épp valamelyik csoport éppen gyakorol vagy gyakorolt. Ez egy pompás időtöltés azoknak a gyerekeknek akik nem tudják lekötni magukat és testmozgásra lenne szükségük de nincs rá lehetőségük, de ez remek képesség fejlesztő is egyben és emellett nagyon szórakoztató is tud lenni. Sok-sok játék móka kacagás de persze ezek mellett táncal is foglalkoznánk! Felnőttek számár is kitűnő kikapcsolodás az otthoni illetve munkahelyi fáradalmak/stresszek kipihenésére/levezetésére. Amivel ezen tudunk segíteni: jó közösség, vicces pillanatok és mind ez nagyon kedvező áron elérhető.                                                                  Gyerekek számára 1év / 8000Ft   Felnőtteknek kortól függetlenül ingyenes!

Az oldal története

Az oldal történetéről nem szeretnék hosszasan írni, hisz csak gondoltunk egyet hogy miért is ne lenne egy saját honlapja a táncegyüttesnek. Ezután elkezdtem rajta dolgozni alakítgattam csiszolgattam újabb és újabb információk jutottak el hozzám és végül ez lett az eredmény, amit remélem szívesen böngésztek és olvasgattok. Köszönöm a figyelmet.